Home/Despre noi

Academia Industrială – un program integrat de cursuri tehnice de specializare și training pentru Industry 4.0

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.

Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.

Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.

Entuziasmul colegei noastre Nicoleta Șerban, Partener și Director de Marketing Best Smart Consulting, a făcut ca, în scurt timp de la lansare, cursul să fie susținut din ce în ce mai des aducând în sala de curs peste 100 de manageri de producție.

Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial: Managementul mentenanței, Managementul achizițiilor industriale, Planificarea producției, Managementul liniei de producție, Managementul calității și altele.

În 2015 am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.

De la lansare și până în prezent, peste 700 de manageri și specialiști din producție au urmat cursurile modulelor Academiei Industriale și am livrat peste 2.500 de ore de training, în România și Republica Moldova.

Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.

Academia Industrială a fost fondată de Ligia Neacșu și Nicoleta Șerban

Ligia Neacsu fondator Academia Industriala, General Manager Best Smart Consulting

Ligia Neacșu

Fondator Best Smart Digital și Academia Industrială

Ligia Neacșu a fondat compania de training și consultanță Best Smart Consulting în 2008, iar 11 ani mai târziu compania are peste 20 de angajați și livrează consultanță și programe de training complexe care includ atât cursuri soft-skills, cât și cursuri hard-skills, destinate companiilor industriale și reunite sub Academia Industrială.

Esențialul despre Ligia poate fi rezumat într-un singur cuvânt: experiența. De-a lungul timpului, Ligia a deținut funcții de conducere atât în companii private, cât și în instituții publice, iar în ultimii 15 ani a fost director de programe de training în resurse umane, trainer în resurse umane și consultant.

Ligia este absolventă a Institutului Politehnic Iași, deține o Diplomă Profesională în Management obținută de la Open University Business School, este absolventă a cursului Formator de Formatori cu Certificat CNFPA și a cursului de Managementul Resurselor Umane cu Certificat CNFPA.

Nicoleta Serban Director de Marketing Best Smart Consulting, Partener Best Smart Consulting

Nicoleta Șerban

Marketing Manager Academia Industrială

Nicoleta s-a alăturat echipei Best Smart Consulting în 2012 și a avut o contribuție majoră la dezvoltarea Academiei Industriale, programul de training integrat destinat companiilor din producție.

Nicoleta este specialistă în marketing și are o experiență bogată în comunicare, strategie de marketing, cercetare de piață, publicitate, relații publice și vânzări. A absolvit Academia de Studii Economice din București, facultatea de Comerț și s-a aflat în prima serie de economiști specializați în marketing din România (promoția 1995).

În calitate de manager de proiect, director de marketing sau director general, Nicoleta a lucrat în companii unde și-a construit o carieră de succes în domeniul marketingului aplicat în sfera serviciilor de consultanță și training. Pe lângă cei 16 ani de experiență practică, Nicoleta a absolvit numeroase cursuri de specialitate în marketing, vânzări și resurse umane.

Metodologie Academia Industriala, FABRICA DE AVIOANE

Metodologie

Academia Industrială este un concept gândit să vină în întâmpinarea nevoilor de training și de dezvoltare ale companiilor din producție și are la bază experiența noastră și a trainerilor noștri în acest domeniu.

Traineri Academia Industriala

Traineri Academia Industrială

Academia Industrială are o echipă de traineri și consultanți, majoritatea absolvenți de MBA în Anglia, foști sau chiar actuali manageri în companii multinaționale prezente în Romania