Home/Consultanță

Industry 4.0, așa cum este cunoscută noua tehnologie digitală din mediul industrial, presupune schimbări de anvergură, atât la nivel operațional cât și la nivelul resurselor umane implicate direct în activitățile legate de producție. Industry 4.0 este despre colectarea și analizarea datelor pentru procese mai rapide, mai flexibile și mai eficiente ceea ce duce la o producție de calitate, obținută cu costuri reduse. Consultanții Academiei Industriale oferă servicii de consultanță și diagnoză companiilor care fac pasul spre Industry 4.0.

Companiile din România se aliniază trendului Industry 4.0 și caută soluții pentru schimbarea proceselor de producție, implementarea unor sisteme noi (5S, PDCA) și instruirea echipelor lor atât din punct de vedere tehnic și operațional cât și din punct de vedere al schimbării de mentalitate și orientarea către noile tehnologii.

Cu o experiență în mediul de producție de peste 10 ani, consultanții noștri înțeleg provocările Industry 4.0 și au implementat deja numeroase sisteme și procese de producție inteligente, în paralel cu formarea și dezvoltarea unor echipe performante.

Suntem partenerii clienților noștri și ne bucurăm atunci când, împreună, reușim să aducem schimbări vizibile și de durată în cadrul companiilor lor.

Consultanță 5S

Scopul principal al implementării metodei 5S este nevoia organizațiilor de a introduce practici standardizate și operaționale care oferă soluții eficiente, repetitive și sigure de muncă.

Consultanta 5S PDCA Cycle Academia Industriala

Diagnostic și consultanță în Managementul mentenanței

Managementul mentenanței este extrem de important în procesul de reducere a costurilor, de aceea, companiile de producție caută în permanența soluții pentru eficientizarea acestuia.

Diagnostic si consultanta Managementul mentenantei Academia Industriala